За сите оние кои се прашуваат колку кила тежат двете, еве го одговорот

За да не се мачите да претворате мерни единици, бројката е 2 килограми и 948 грами.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.