За влакно! Земјата се отвори и буквално ќе го голтнеше

И на него не му се веруваше како спаси жива глава. Среќлија на денот!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.