Забавна обука за внимателност и логично размислување во форма на 5 загатки

Некои луѓе природно имаат добро развиена логика, додека други имаат проблеми со неа, но тоа не е причина за вознемиреност, бидејќи секоја способност може да се развие.

Со оглед на неодамнешните светски настани, ве советуваме не само да ги тренирате вашите ментални вештини, туку и да ги спроведете во пракса. Размислете со глава, проверете ги добро сите информации, проверете што ви е прикажано, барајте скриени детали, размислувајте глобално, разгледајте ги настаните од сите страни и земете го во предвид сечиј интерес.

Во меѓувреме, она што го нудиме е лесен тренинг за вашиот мозок. Обидете се да ги пронајдете логичките грешки на секоја од следните слики.

 • sputnik напиша:

  1. peglata ne e uklucena
  2. nisalkata e perfektno horizontalno
  3. gramofon so 2 igli
  4. jade cornflakes so kineski stapcinja
  5. devojkat so kucinjata seta mece

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *