Забележано НЛО во близина на Меѓународната вселенска станица! ВИДЕО од преносот во живо!

Во близина на Меѓународната Вселенска станица (ISS) е забележан неидентификуван летечки објект (НЛО).

Специјалистите за Земјата кои им помагаат на космонаутите Олег Артемјев и Денис Матвеев за време на нивната работа на отворен простор забележале мистериозен објект блиску до соларната батерија на Сервисниот модул.

За жал, бидејќи бил во близина, астронаутот не можел да го види.

„Над крајот на сончевата низа, набљудуваме објект преку ТВ камера. Сакаме да ве замолиме да видите што е тоа“, му рекол теренскиот специјалист на Артемјев.

Астронаутот не разбрал за каков објект зборува, по што специјалистот појаснил дека не станува збор за објект директно на соларната батерија, туку за некаков „објект што слободно лета“. Артемјев првично не можел да го открие НЛО-то, па специјалистот му предложил да продолжи да работи.

Еве го преносот во живо:

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.