Загатка која ќе ви ја зголеми новогодишната еуфорија: Колку време ви е потребно да го најдете Дедо Мраз и изубените подароци?

Божиќната еуфорија ги остави луѓето збунети додека се обидуваат да го најдат Дедо Мраз, неговата санка и петте подароци што ги изгубил на патот.

Резултатите велат дека 80 проценти од луѓето не можат да ја решат загатката за помалку од една минута – можете ли вие?

Истражувањето покажа дека на луѓето во просек им требале 1 минута и 40 секунди за да го решат тоа.
Најбрзото време што му требаше на еден корисник за да го забележи Дедо Мраз, неговата санка и петте божиќни подароци беше 45 секунди.

 

 

Па, колку време ви требаше вам? И дали ги најдовте сите?

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *