Загатка на денот: Два сефа

Дадени ви се два сефа, а ваша задача е да откриете кои бројчиња треба да стојат на местото на прашалниците, за да се добие точната комбинација. Со други зборови, треба да ја најдете логичката поврзаност меѓу цифрите. Кога ќе го видите решението ќе знаете дека е вистинското.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.