Загатка на денот: Кој ќе смисли најдобар излез од следната ситуација?

Вашите креативни решенија пишувајте ги во коментари.

  • Vane напиша:

    Со десната рака ќе ја грабне змијата и ќе ја фрли врз лавот, а лавот додека се бори или избега, ќе се симне од дрвото и ќе им ја фрли секирата на крокодилите

  • Mite Dupev напиша:

    a lavot ako frli so sekirata od dolu so prajme ? 😀

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *