Загатка на денот: Колку вреди секоја од фигурите?

Мозок кој размислува математички загатката ја решава за 10-тина секунди. Останатите ќе се помачат малку.

 • Robi напиша:

  Srceto 8
  Krug 6
  Triagolnik 7
  Kvadrat 0

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.