Загатка на денот: Можете ли да ги пронајдете броевите 7, 10 и 17 за 20 секунди?

За денешната фитнес вежба за вашиот мозок ви ја предлагаме следната едноставна задача:
Пронајдете ги броевите 7, 10 и 17 за 20 секунди

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.