Загатка на денот: На следната слика има 6 нелогичности. Можете ли да ги пронајдете сите?

Вашите одговори пишувајте ги во коментари. Да видиме дали некој ќе успее да ги пронајде сите 6.

 • Darko напиша:

  dalnovodite imaat 4 zici
  nema tragi kako se razminati vozilata
  senkite treba da se na drugata strana
  znakot krstopat a nema krstopat
  sozvezdieto golema mecka e naopaku
  i da receme nema sneg na drvjata

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.