Загатка за највнимателните: Пронајдете ги наведените работи. Вилинското коњче и зајакот ретко кој може да ги најде

Иако денот е дождлив и нашиот притисок е низок, тоа не значи дека не треба да го размрдаме умот. Завршете ја задачата заедно со семејството, со пријателите, на паузата за ручек или додека чекате ред на шалтер.

Пронајдете ги на сликата следните работи:

 • Змија
 • Печурка
 • Зајак
 • Глувче
 • Риба
 • Жаба
 • Вилинско коњче
 • Еж
 • Мечка
 • Желка
 • Птица
 • Патка

 

 

 

За колку време успеавте да ги пронајдете? Ги очекуваме вашите одговори во коментари.

Решенијата се на страна 2…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.