Загревање за интелектот: Колку предмети на буквата „К“ можете да најдете во оваа соба?

Време е малку да ги истегнеме нервите и да ја протресеме главата.

Пред вас е соба со разни предмети. Најдете ги и внимателно запишете во коментар сè што ќе најдете што почнува на буквата „К“.
Посебно спремните можат да ја завршат оваа вежба за 1 минута.

Ги очекуваме вашите одговори во коментар.

 • Bile напиша:

  Krevet
  Knigi
  Kalendar
  Kalkulator
  Kapa
  Kafe
  Kolac
  Klucevi
  Kovert
  Kutija
  Kaktus
  Klovn

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.