Закон графити од уметник од Барселона кој слика на напуштени места (17 слики)

Дејвид Лозано е талентиран и искусен уличен уметник. Тој патува низ Барселона во потрага по напуштени места за да може да ги користи излупените ѕидови на старите куќи како платно. Дејвид е голем љубител на цртаните филмови, па во неговите дела често се појавуваат познати цртани ликови. Точно, тој ги црта не толку слатки и љубезни, туку напротив – морничави и агресивни.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.