Заминале во брзање? Напуштен замок од 15 век со оставено се во него ќе ве остави без зборови

Познат како „Шато Тајната“, овој историски замок на југот на Франција е изграден во 1500-тите. Пренесен низ генерации, на крајот бил купен за евтино од едно семејство, кое ја напуштило земјата и го оставиле замокот како што е. Не се знае зошто едноставно заминале од замокот, без да ги земат нивните работи со нив и го оставиле така отворен и се останато како што било во моментот. Едноставно можете да влезете и да уживате во глетката, која што можеби е малце и од хорор филм?

Погледнете внатре и откријте ги тајните на овој напуштен замок.

Надворешноста на замокот

Главните

простории

Дневна соба во долниот дел

Спална соба во долниот дел

Кујната

Главна трпезарија

Главните скали

Клавир горе

Главна спална соба

Библиотека

Друга спална соба на катот

Капела внатре во замокот

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.