Запознајте го официјалниот бенд на играта „Супер Марио“!

Реално, според покажаното има шанси да се вистинските „композитори“.

  • Чкорче напиша:

    Кажете што инструмент е тој на девојката

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.