Запознајте го Тед Остин – човекот којшто преку неговиот мозок има пропатувано низ 80 планети, 200 сателити, 17 ѕвезди и 9 комети. Па, дали е ова навистина возможно?

Може да имате различни ставови кон активностите на медиумите, каналите, јасновидците итн. Понекогаш е навистина тешко да се поверува и тогаш информациите ги доживуваме како научна фантастика.

На нашата планета има стотици луѓе -медиуми кои комуницираат со претставници на други цивилизации. На пример, Ирина Поџорова.

Во странство има и голем број специјалисти од оваа индустрија. Некои луѓе се „поврзани“ со вонземјани уште од детството, други го откриле овој дар на постара возраст, има случаи и кога некое лице ќе го погоди гром и потоа го знае овој „занает“.

Денес би сакале да ви претставаме една единствена личност – Тед Остин. Новозеланѓанецот е љубител на сурфање, а на 22 години доживеал несреќа. Човекот се удавил. Тој бил спасен, но поминал повеќе од 7 дена во кома. Враќајќи се во нашиот свет, Тед научил не само да слуша претставници на други цивилизации, туку и самостојно да патува до други космички тела – планети, ѕвезди, комети, сателити.

 

 

 

За следното патување мажот не користел никакви супстанци, туку едноставно влегувал во транс состојба. Феноменалниот Новозеланѓанец го проучувале и дошле до заклучок дека не спие. Мозокот во овој момент бил во активна фаза, поактивен отколку за време на будност. Самиот човек гледал „соништа“ во форма на патување низ вселената со своето астрално тело. Во овој случај, специјалистот за „патување во вселената“ самостојно ги избирал координатите.

Според него, тој морал однапред да ги посочи соѕвездието, ѕвездата или планетата. Човек се поврзал со одредена база на податоци, каде што се наведени имињата на космичките тела. Меѓу нив го наоѓа оној што му се допаѓа или однапред го испланира и лета до него. Патувањето трае, без оглед на растојанието, исто време – 5-7 минути. Така, Тед веќе посетил повеќе од 80 планети, 200 сателити, 17 ѕвезди и 9 комети.

Тој не бил во состојба целосно да комуницира со претставници на вонземски цивилизации во ова тело. Дозволено било да набљудува само од страна. Како што самиот Новозеланѓанец признава, тој „слуша“ вонземјани. Во исто време, многу е интересно што дури и непознати јазици се преведени од неговиот мозок или некој вид енергетско поле на неговиот мајчин јазик. Тед Остин ја посетил нашата Месечина и таму не нашол знаци на вонземски живот.

Изненадувачки, Тед не наишол на знаци на постојана цивилизација на Марс. Сепак, тој смета дека некогаш имало станбени области и животот на Марс бил во полн ек Сепак, вселенскиот истражувач изјави дека најмалку 4 објекти во Сончевиот систем се населени со живи суштества.

Интересен факт е дека тие имаат многу повеќе емоции и чувства од луѓето. Откажувањето од физичкото тело ни овозможува да доживееме нови аспекти на ова, но современите луѓе не се подготвени да постигнат такво просветлување. Дури и најистакнатите религиозни и духовни личности се деца во споредба со овие ентитети во духовниот план.

Друг објект во Сончевиот систем каде што постои живот е Венера. Ова е исто така многу изненадувачки, бидејќи условите таму, според човечки стандарди, се едноставно монструозни. Кисели дождови и ветрови, огромни температури, мешавина од задушувачки и корозивни гасови и пареи. И покрај сето ова, тука постои неинтелигентен живот базиран на силикон. Покрај тоа, таа е исклучително разновидна. Скорпии, пајаци, ракови, атмосферски медузи, подземни екстремофилни црви, живи карпи и многу повеќе. Овој свет функционира совршено без растенија, печурки, лишаи, тој е многу различен од нашиот вообичаен.

 

 

Четвртиот објект е Сатурновата месечина Енцелад. Овде Тед открил цел космодром на цивилизација од друг ѕвезден систем. Оваа станица на вонземјани е дизајнирана да извршува научни и истражувачки мисии за проучување на објекти во Сончевиот систем. Тие добро го знаат нивото на развиеност на земјените и разбираат дека нашето постоење не претставува закана за нив.

Но, она што е многу поинтересно не се дојденците, туку домородните жители на Енцелад. Ова не е техногена цивилизација на интелигентни риби кои живеат во длабочините на океанот на сателитот на Сатурн. Тие имаат свој јазик, како и телепатски способности. Телото на овие суштества е биомаса покриена со густ филм. Во самиот негов центар има комплексен мозок со изразена структура, тој е одговорен за телепатски и екстрасензорни способности.
Севкупно, човекот „прислушувал“ претставници на околу 20 различни раси. Повеќето од нив, како и ние, го следеа техногениот пат и поради одредени ограничувања не се во можност да патуваат меѓу ѕвездени системи.

Се разбира, повеќето луѓе ги доживуваат приказните на Тед како фикција или целосна фантазија и измама. Но, има и обожаватели кои се заинтересирани да научат нешто ново за оние светови каде што не можат да летаат и, како што велат, да допрат со свои раце и да видат со свои очи.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *