Запознајте ја Алена Глукова, најубавата стјуардеса во Русија

Алена има победено на повеќе натпревари за убавина, а според тоа како изгледа сосема е оправдана победата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.