Запознајте ја Хејли Хаселхоф, првиот „плус-сајз“ модел на Плејбој

Хејли Хаселхоф е популарна американска плус-сајз актерка и модел. Таа е исто така позната по Оле Амбер во оригиналната серија ABC Family Huge. Таа неодамна за прв пат се појави на насловната страница на германската верзија на Плејбој. И не се срамеше да го покаже своето тело.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.