Запознајте ја најубавата полицајка на светот од Татарстан

Полицајка од Казан воопшто не изгледа како типичен сообраќаен инспектор: изгледа како модел и е љубител на модерната филозофија. Запознајте ја Камила Насирова – вработена во Државниот инспекторат за безбедност на сообраќајот на Министерството за внатрешни работи на Руската Федерација за Република Татарстан. Девојчето има чин полициски поручник.

Камила активно ја одржува својата страница на Инстаграм, каде што редовно објавува објави од своето работно место. Судејќи според овие фотографии, во Татарстан сообраќајните полицајци се подложуваат на сериозен кастинг кога ќе бидат ангажирани.

Ангелскиот изглед не треба да биде погрешен: во тој случај девојката ќе стави на место кој било сообраќаен престапник. А боксот е одличен изговор за селфи.

Несовесните возачи на патиштата немаат шанси, бидејќи Камила знае да пука не само од службено, туку и од лак. Сепак, нејзините стрели најчесто паѓаат во срцата на заљубените претплатници.

Тешко е да се поверува, но нашата хероина има и хејтери. Едно од нејзините видеа на Инстаграм доби повеќе од 80 илјади прегледи, а во коментарите под него злобните критичари сугерираа дека девојчето е одведено во сообраќајна полиција „да не работи“.

Патем, поручник Насирова не е само убавица, туку и паметна. Таа често ги објавува кориците на книгите што ги прочитала. А едно од последните беше култното дело на современиот филозоф и експерт за вештачка интелигенција Елиезер Јудковски „Хари Потер и методите на рационално размислување“.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.