„Зашто ме људи избегавају“: 14 луѓе со чуден вкус за мода, на кои „баш им е гајле“ што мислат другите за нив

Луѓето се облекуваат и стилизираат на необичен и некомплементарен начин секој ден. Причината поради која можеби го прават тоа е едноставно затоа што не се грижат што мислат другите за нив. Исто така, можеби не се свесни дека нивната облека и општиот стил можеби ќе треба да се подобрат. И дури и да се свесни за тоа, можеби нема да знаат како да се подобрат.

 

1. „Ја видов иднината на модата“

 

2. „Ако планирате да трчате маратон на лизгалиште“

 

3. „Модна иновација што сите понекогаш ја носиме, нели?“

 

4. „Ова сега се смета за висока мода?“

 

5. „Најуникатната вратоврска што сте ја виделе некогаш“

 

6. „Само сега во продажба, не пропуштајте!“

 

7. „Во Милано, градот на модата“

 

8. „Висока мода со голема приспособливост“

 

9. „Погледнете го ова модно злосторство!“

 

10. „Не, тоа не е чинија со остриги, тоа е чанта!“

 

11. „Дополнителна поддршка за вашата чанта“

 

12. „Па, сите се согласуваме дека ова е добра алтернатива“

 

13. „Дали на некој му е јасно што се случува овде?“

 

14. „Она кога обожувате гумени бомбони плус црви“

 

 

  • N . N . напиша:

    12 ………Mesto poliranje na glava , moze i vaka ……!!!!!?????

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.