Џејмс Бонд на кафе во Охрид (виц)

Оди Џејмс Бонд во Охрид, седнува во кафич и му вели на келнерот:
– Еспресо, долго еспресо.
Келнерот му одговара:
– Осумдесет, сто и осумдесет денари.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.