Џемперот на дечкото ги откри јасно и гласно неговите желби за Божиќ, а на мама ѝ „замрзна“ крвта

Џабе што тој сонува за „бел Божиќ“ ако мама рече да соблече, ќе го соблече.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.