Жена бара лек за својот 100 годишен маж и се јави на вистинското место. „Во среда и петок нека си го брцне прстот и …“

Ваков иљач треба да се запамети. Земи жено запиши, па може и ќе му помогнеш на мажот.

  • Miroslav Dimitrijević напиша:

    Kaj najde na ovoj baksuzen den(Petok 13-ti) da mi davaš vakov sovet?!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.