Жена како жена, зборува: Американец освоил повеќе од милијарда долари и ја тужел жена му за тоа што го направила

Изминатиов јануари, маж од Мејн освоил џекпотот од 1,35 милијарди долари. Откако ги платил сите даноци, во рацете добил 498 милиони долари. Но, се покажало дека среќата е краткотрајна.

 

Човекот толку очајно се плашел дека некој ќе дознае за неговата добивка што ѝ забранил на жена му да каже некому за тоа. Да, тој не само вербално го забранил тоа, туку законски. Двојката потпишала документ за доверливост, токму кога нивната ќерка ќе наполни 18 години.

 

 

Но, жена како жена, не можела да молчи и им кажала на нејзините родители и на сестра ѝ. Мажот не можел да толерира такво предавство и отишол да ја бара правдата на суд. Сега тој сака неговата сопруга да му плати 100.000 долари како морална компензација за секоја личност на која таа ѝ кажала за добивките.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *