Жена на шопинг за прославата на Нова Година (виц)

Жената се враќа дома од пазарување за Нова Година и носи 2 пакети лименки пиво, 4 шишиња вино, 1 шише виски, 1 водка и 2 леба.
Сопругот ја прашува:
– Гости ли ќе имаме на Нова Година?
– Не.
– Па зошто ти е толку многу леб?!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *