Жената му признава на мажот со колку други била (виц)

– Мила, веќе 2 години сме во брак и може да си направиме отворен муабет. Многу ме интересира со колку вкупно мажи си била?
– Ќе ти кажам, ама ако ми ветиш дека нема да се лутиш!
– Добро, нема.
– 7.
– Чекај јас сум седмиот или без мене се 7?
– Не ти си 4-тиот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *