Жената на забар и љубоморниот сопруг (виц)

Жена отишла на забар. Седнала на столот и забарот започнал да работи. Работата била доста сериозна, па процедурата потрајала еден час повеќе од предвиденото. Љубоморниот сопруг почнал да ѝ ѕвони сѐ почесто и почесто, а жената морала да му спушта зошто не можела да зборува. Постојаното ѕвонење на 10 секунди го изнервирало забарот, кој по 10-тото ѕвонење не издржал, го грабнал телефонот и извикал:
– Престани да ѕвониш! Свршувам, плука и си тргнува!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *