Жената направила сообраќајка (виц)

– Слушнав дека жена ти ја удрила колата.
– Да, да, доста сериозно.
– Таа повредена ли е?
– Не е се уште. Се крие некаде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.