Жената се врати дома, го фати мажот на дело со швалерката, но швалерката е поитра од неа

Ја бара насекаде, срцето ѝ кажува дека е тука, но никако да ја најде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.