Женава се пожалила на социјалните мрежи дека нејзиниот маж ѝ велел дека е дебела и терал да вежба и да држи диета! Што мислите вие?

Се праќа ли ваква жена во фитнес центар? Дали е сигурен дека ќе му се врати?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.