Жените на социјалните мрежи (виц)

Жена оди на Фeјсбук:
„Ај баш да видам Мимето што објавила. Ауу колку се здебелила! Господи, каков кармин, ужас, а како можела да го облече тој фустан со тој стомак, а нозете – криви, дебели…“
Пишува коментар:
– Миме, најубава, како Барби си!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.