Женските скокови во далечина се нашиот нов омилен спорт за гледање, благодарение на Настасија Мирончик-Иванова

Белоруската атлетичарка е вистински празник за очи.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.