Жестока кражба на автомобил! Тројца на еден!

Само едно нешто заборавија, дека на бензиска има камери…

  • Чкорче напиша:

    ,,Black Lives Matter,,
    Во генот им е да се криминалци, како кај нас рамковниве… пардон автохтони.

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.