Жестоко: Моментот кога појасите се откачија на вртелешка во Тајланд, слична како онаа во Охрид

Поминуваат ли некои безбедносни проверки ваквите атракции пред да се пуштат или едноставно треба да му веруваш на тој што ти ги зема парите?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.