Џиновската дупка во Чиле мистериозно продолжува да се зголемува. Која е причината за овој феномен?

Огромна црна дупка мистериозно се појави и продолжува да се зголемува во близина на малиот град Тиера Амавија во Чиле. Дупката е широка 82 метри и широка околу 650 метри.

Властите се уште не се сигурни за причината за нејзиното појавување, но кај населението се појавува загриженост и паника. Започната е истрага на 1 август и оттогаш откриено е само дека веројатно целиот овој феномен има врска со минирање, кое се изведува во близина, од страна на една Канадска фирма за минирање и градежништво.

  • detroit напиша:

    Дупката е широка 82 метри и широка околу 650 метри.
    DA TE IZDUPAT TEBE 650 METRI VO SIRINA I 82 METRI VO SIRINA.
    GLUP SI BEZ KOMENTAR

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.