Змија тетоважа (виц)

– Брат, змии тетовираш ли?
– Сè тетовирам…
– Да ти ја испратам тогаш мојата, сакала некакво цвеќе на рамото!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.