„Значи слушај ме кај одиш сега?“ Кучето си нашло еден необичен пријател за расправање

Едниот се чуди, другиот лае нешто слично како во врска.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *