„Значи ти реков дека сакам Chevrolet Malibu, а не оваа крнтија Daewoo Gentra!“ – Жената доживеа нервен слом, а сиротиот маж па уште ќе ѝ објаснува

Брат пали автомобилот и бегај, додека не го искршила цел…

о

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.