Значи затоа хокејот на мраз бил толку популарен во Русија

Еј, па ова било многу интересно за гледање!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.