Значи жени сами си ги барате шегите на ваша сметка, посебно кога станува збор за автомобили

Хмм, зошто не можам да го помрднам дрвово!!!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *