Знаеш дека си остарела кога со 3 џин тоници се правиш „ќутук“, ама не се даваш!

Тоа е суровата реалност што не сакаме да ја прифатиме…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.