Знаете ли кој е најдобриот македонски фудбалски тренер на сите времиња?

Ако го препознаете од видеото, пишете во коментар кој е легендата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.