Знамето на Португалија во учебник по географија за 8-мо одделение

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

 • Aleksandar напиша:

  Abe koj portugalija ova Spanija e znameto e spansko aloooo. Barem ednash napavete neshto ko so treba samo se glupirate idioti glupavi

 • Aleksandar напиша:

  Koja Portugalija ova Spanija e znameto e spansko aloooo. Barem ednash napavete neshto ko so treba samo se glupirate idioti glupavi

 • Kartov напиша:

  Nema vrska braD. Portugalskoto e. Ne se nerviraj.

 • Лелеее колко се грешни нашите учебници напиша:

  Колку и да го читам постот како и да го вртам и гледам знамето си е Шпанското и тоа е, но не е тоа първата глупост и фатална грешка што може да се види во нашите учебници, да не зборуваме за воjната от 2000г. како е представена во нив и на нашите деца колко им се искривени представите за воjната, да не зборуваме за времето на Jугославиjа и таjните договори на Тито до Грциjа за тоа при евентуален конфликт на балканот како да биде поделена Македониjа, да не зборуваме за тоа како “браќата” Срби от братство и единство до 1999г. не дозволуваа да биде поставена границата помеѓу Србиjа и Македониjа и немавме поставена Северна граница, да не зборуваме пак за нашата историjата пред 1945г. Учиме дека све е Српско, Македонско, и се разбира Вардарска Македониjа, и сега без да се навредуваме дека соседите не не сакаат, ама Бугарите ние ги наведуваме и ги учиме во учебниците како наj големите фашисти и 50 години тоа е така и сега наеднаш сакаме да се промени сето тоа, и тоа само во една насока тие нас да не сакаат а пак ние дека се фашисти, само погледнете во учебниците на Австриските и Германските ученици истиот проблем заедничка история, заеднички воjни тоа прашање тие две държави го решиле пред 100 години, а ние со нашето Jугословенско размислување и влиjание ушите 100 години сите наши соседи ке ги обвинуваме и кудиме дека ни се виновни но нема да ги погледнеме проблемите во нас какви се. Така да со еден збор от многу одамна некои записи во нашите учебници се фатални грешки и пропаганда. Но такива ни
  е политиката само навидум европски насочена. Затоа и тапкаме во предсобjето на Е.С.

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.