Зоки, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш? (виц)

Учителката го прашува Зоки, што сака да стане кога ќе порасне.
– Сакам да станам пед*р учителке.
– Зошто?!?!
– Затоа што кога се возиме со колата со тато и тој кога ќе види некој убаво дотеран чичко со многу скапа кола вели „Гледај го овој пед*р!“

*Да ми извинат од ЛГБТ заедницата

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *