Зошто целиот свет се стопира, кога Беки оди на шопинг во трговски центар?

Сѐ е стопирано, освен Беки и будалата што оди по неа и ја смина со телефонот :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.