Зошто колегата секој ден брзал да се врати дома од работа? (виц)

– Абе колега, ти зошто секој ден толку многу брзаш да се вратиш дома од работа?
– Да ѝ зготвам на жена ми ручек!
– Зошто, болна ли е?!
– He! Гладна е!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.