Зошто лавот е папучар? (виц)

Си седат животните една вечер во кафана и пијат. По некое време шанкерот соопштил дека жената на лавот се јавила и рекла лавот веднаш да се прибира дома. Лавот платил и тргнал да си оди, а бикот почнал да го зафркава:
– Ха, мене жена ми не може да ми каже до колку да седам во кафана.
Лавот му одговорил:
– Еј рогат, твојата жена е крава, а мојата лавица!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *