35-годишната шведска пејачка Туве Лу настапи во Мајами Бич во екстравагантна облека и вака изгледаше тоа

Девојката е позната како најмрачната шведска поп-рок артистка, а според тоа што го видовме, знае како да го провлече вниманието на јавноста.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.