Ако Македонец ги програмираше домашните асистентите со вештачка интелигенција (виц)

Се враќа маж вечерта од работа во куќата управувана со вештачка интелигенција.
– Алекса, запали го светлото!
– Јас сум Сири, која е Алекса?
– Добро, Сири запали го светлото!
– Викни си ја Алекса да ти го запали.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.