Девојка на денот: 28-годишната американска манекенка Лина Перез

Вака се дотерува Лина кога излегува на вечера во ресторан во Мајами со пријателите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.